Om mig.

Jag är Therese, aka socially awkward penguin, och bor i Göteborg tillsammans med man och barn. Jag är i själ och hjärta en ostoppbar kreativ urkraft (typ), men efter två (!) slängar av Cushings sjukdom lever jag numera med så kallad hjärntrötthet och kronisk utmattning vilket kraftigt begränsar min förmåga att faktiskt göra någonting av alla idéer.

Medan jag håller hoppet levande om att någon dag kunna återvända till mitt yrke som copywriter söker jag kreativa utlopp på andra håll, för att inte vissna och dö. I min butik kan du se resultaten.

Förutom att vara en hantverkstok är jag även populärkultur-junkie och är omåttligt förtjust i science fiction och fantasy.

Ibland kanske lite för förtjust, men jag säger som David Tennant: "I see no shame in having an unhealthy obsession with something."

 

I mitt nuvarande tillstånd konsumerar jag inte i närheten av så mycket böcker, musik, spel, tv-serier och filmer som jag önskar - men jag har dock upptäckt att ljudböcker och gaming-streamar i lagom dos fungerar skapligt ihop med min mentala trötthet. De fungerar dessutom att kombinera med hantverk. Win-win!

Vill du se vad jag pysslar med för stunden, tusen bilder av min son och skamlösa selfies kan du följa mig på Instagram. Där heter jag @_theresesharp.

 

May the wibbly wobbly be ever in your favor, live long and geronimo!

  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

Template © 2023 by  JULIE BUTLER. Proudly created with Wix.com